Гурме аромат от Nina Ricci

Nina Ricci пусна в продажба своя пореден неустоим парфюм – La Tentation de Nina. Новото издание е продължение на оригиналния аромат Nina, пуснат през 2006 г. и станал любим на много жени по света.

Новият дамски аромат е роден от сътрудничеството между парфюмериста Olivier Cresp и главният готвач на прочутата парижка сладкарница Ladurée – Vincent Lemains. Двамата мъже са работили дълго време, за да създадат ухание, толкова сладко и изкушаващо, че да ви се иска да го изядете.

Заедно с аромата, са представени и новите сладкиши на Ladurée –  macarons, които представляват вид бадемови сладки, подобни на целувки. Парфюмът La Tentation de Nina е пир за сетивата по отношение на своя вкус и мирис. Той е обявен за “по-зряла” фаза в развитието на видовете Nina и е по-малко сладък, макар че е посветен на вкусните сладкиши.

Парфюмът е свеж цветно-плодов гурме аромат. Благоуханната композиция започва с цитрусови нотки на бергамот, следван в сърцето от ухание на малина, бадеми, лимон и българската роза, обвити с акордите на гурме специалитета macarons. В основата ви очакват меките нотки на сандалово дърво, бърбън ванилия и чувствен бял мускус.

La Tentation de Nina ще се предлага в бутилки от 50 мл тоалетна вода, в същият по форма флакон, като на предишните издания. Ароматът е на разположение от януари на 2014 г., като лимитирано издание.