Г-жа Уест отново гола в кампания на съпруга си

Новата модна кампания на рапъра Kanye West, според някои, този път стигна твърде далеч. Досега винаги сме оставали с отворена уста, гледайки кадрите, които освен с цел реклама, носят в себе си и силни и ярки послания и „викове”. И този път певецът не измени на себе си. А пък ние, от своя страна, изобщо не сме изненадани. Съпругът на риалити звездата Ким Кардашян пусна кадри от поредната си Desert Rat sneakers кампания за неговата Yeezy линия.

anigif 1

На първо четене е доста шокираща и повечето коментари са, че този път наистина е стигнал по-далеч, отколкото е приемливо. Други пък биха казали, че влюбеното момче просто за пореден път е почерпило вдъхновение от собствената си съпруга. И ще бъдат прави. Не на един и два кадъра се виждат клонинги на прелестната пищност на харизматичната половинка на дейното момче.

anigif 2
Проектът включва около 30 снимки, които той сподели в социалните мрежи, на които може да се види една наистина богата и шарена палитра от хора – различни възрасти, раси, полове и вариращи нива на разсъблеченост. Всички те, носещи дрехи и маратонки на Yeezy.

anigif 5

В клонираните образи на съпругата на 41-годишния рапър влязоха някои от звездите на Instagram – близначките Clermont и порно актрисата Lela Star, както и лични приятели на двойката – Jordyn Woods, която напоследък прекарваше доста време с по-малката сестра на пищната майка – Kylie Jenner.

anigif 6
На една от снимките се вижда самата Ким, която не носи нищо друго, освен чорапи и маратонки. А от друга ни гледат двете близначки – топлес, които приличат на звездата от периода й, когато беше платинена.

anigif 7
Други пък оприличават момичето, което прави стечинг на пода на самата Kourtney Kardashian или просто целта на рапъра е била моделът да наподоби сестрата на жена му.

anigif 8

Ден преди да пусне серията от фотоси, Ким и сестра й Кейли бяха хванати да снимат следващата кампания на Кание, но този път – значително по-облечени.

anigif 10
Това не е първият път, в който Ким се снима в рекламната кампания на мъжа си.

anigif 11

По-рано този година Paris Hilton се облече като Ким за Yeezy Season 6 капания.

paris-kim-5-2000

Самата Парис бе изключително въодушевена от факта, че е била конирана Кардашян и изрази ентусиазма си чрез пламенен пост социалните мрежи.
Г-жа Кардашян-Уест също е голям фен на дрехите на съпруга си и често може да бъде забелязана с дизайн на бранда. Мистър Уест качи тяхна обща снимка, на която екзотичната му половинка позира с тоалет от серията Season 6 Line.

DfgAF1VUEAEOn_T
Фотографът на кампанията е Eli Russell Linnetz, която също побърза да качи някой и друг сочен кадър от проекта.

anigif 3
Кание попадна под директен открит огън през май, след като направи изказване „slavery ‘sounds like a choice’”. След тези думи от Adidas подеха петиция, с която искаха да прекратят взаимоотношенията си с рапъра.

anigif 4

Въпреки това изпълнителният директор на компанията Kasper Rorsted остана зад него. Самонадеяните приказки на цветнокожия творец не спряха и след това. През април той се изказа, че следващата му кампания ще „удари милиард долара тази година”.

anigif 9

Това определено бе натоварено време за твореца, защото по-рано този месец той пусна новия си албум „Ye”.

Редактор: Марина Делева