Дайте нов живот на старите си дрехи с H&M Conscious

Този уикенд H&M изненада любителите на модата и устойчивия начин на живот с атрактивна инициатива. Специален Conscious екип обиколи ключови места в центъра на София, за да запознае феновете на марката с кампанията за събиране на стари и ненужни дрехи. Екипът се открояваше с цветните велосипеди и безупречен устойчив стил. Освен информация за рециклирането на текстил, Conscious велосипедистите предоставиха възможност за спечелването на покана за ексклузивното събитие на 15 април по повод старта на колекцията Conscious Exclusive.

В случай, че не сте се срещнали с Conscious велосипедистите, все още може да участвате в надпреварата за покани. Необходимо е единствено да оставите торба със стари и ненужни дрехи в най-близкия магазин на H&M в София до 11 април и да попълните специалния талон за участие. 20 от всички участници, избрани на случаен принцип, ще спечелят двойна покана за събитието Conscious Exclusive на 15 април. Победителите ще бъдат изтеглени и анонсирани на 13 април.

H&M e първата модна компания в света, създала програма да събиране на стари и ненужни дрехи. Кампанията има за цел да намали текстилните отпадъци в глобален мащаб и да гарантира едно по-устойчиво бъдеще на модата. Малко хора знаят, че 95% от текстилните продукти и дрехи, които се изхвърлят, могат да бъдат използвани отново. Включвайки се в целогодишната инициатива на H&M за рециклиране на текстил, клиентите получават 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.

За повече информация за целогодишната инициатива за рециклиране на дрехи: http://www.hm.com/bg/longlivefashion