Да заложим на класиката-вечната малка черна рокля!

Що се отнася до придобивките в гардероба на една жена, класиката винаги е задължителна! Има няколко определени типа дрехи, в които винаги може да се инвестира без каквито и да било угризения, защото никога няма да излязат от мода. Това са, например, дънките, бялата риза, правата пола, коженото яке, черните високи токчета… и малката черна рокля!

Днес продължаваме нашата поредица със съвети за празничната и новогодишната нощ като предложението ни е да инвестирате в стилен тоалет, който след това да можете да обличате за други поводи, а също така и в ежедневието си. Малката черна рокля е идеалния избор за всяко парти, защото винаги е модерна и изглежда страхотно. Семплото й излъчване ви позволява да се развихрите с останалата част на тоалета си като добавяте различни цветове и акценти. Спокойно можете да носите обемни statement колиета в ярки и открояващи се цветове, бляскави обувки и стилни клъчове, които не само да завършват визията ви, но и да се превърнат в едно истинско бижу-акцент в ръцете ви. Ако желаете тоалета ви истински да изпъкне, можете да добавите върху раменете си яка от кожа с косъм за доза аристократизъм и винтидж блясък.

Що се отнася до връхните дрехи, свободата там е още по-голяма. Буквално всяко палто и яке изглежда добре над малката черна рокля. Можете еднакво успешно да изберете обемно вълнено палто с миди дължина, връхна дреха от кожа с косъм или стилно късо яке, които да завършват парти визията ви. Само за секунди малката черна рокля може да се преобрази в ежедневен тоалет като смените високите токчета с ботуши, бляскавия клъч с удобна чанта и обемните аксесоари с нежни колиета и гривни. Получавате един тоалет, който можете да облечете за разходка с приятелки, шопинг тур по магазините, а според модела на роклята – дори и в офиса.

Днес подбрахме за вас любимите си модели от страхотните онлайн магазини www.newlook.com и www.boohoo.com.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева