Да разнообразим ежедневието си с шарени чорапи

Модата се променя във всеки един момент. Защо и ние да не се променим? Защо не разнообразим нашия аутфит, като например с едни шарени чорапи. Както се усеща времето навън става все по – хладно, а ние искаме да сме стилни и секси.

Е, разбира се, това не се постига лесно особено като сложим дебелите пуловери, якетата и прочие. Но, както сме забелязали винаги има едно НО, което този път ще свърши чудесна работа. А именно ще ни даде решение как да сме стилни и през есента. И то е шарени чорапи, които да се виждат, като навием своите дънки.


Голяма част от популярните личности като Били Айлиш, Ариана Гранде дори и българската звезда Дара използват своите чорапи като аксесоар, защото техния вид не е завършен, ако чорапите не им се виждат дори и да не са шарени.

Защо и ние да не предпочетем  тази алтертанивата, защото е стилно и в същото време ни е топло, което е едно от най – важните неща. Ако до преди няколко месеца беше модерно глезените да са ни голи, в момента е модерно те да са закрити със стилни чорапи независимо дали са шарени, едноцветтни или с облика на някоя популярна картина.

Една от най – известните марки е  Happy Socks, точно за това ние решихме да ви представим няколко модела от нея .

Купи комплект десирани чорапи Happy Socks

Купи комплект със сърца

Купи шарени чорапи 

Разгледай още различни и весели чорапи ОТ ТУК