Да следваме стила на звездите: Актрисата и моден блогър Ашли Мадекве

Не сме сигурни, че достатъчно хора познават името на прекрасната Ашли Мадекве. При нас актрисата с британски произход е известна най-вече с ролите си в сериалите Salem, The Revenge и Secret diary of a call girl, но в Щатите, Ашли е символ на истински стрйт стил, има милиони модни последователи и е едно от онези страхотни IT момичета, които просто знаят как да изглеждат добре по всяко време и навсякъде.

Ето и кое прави Ашли толкова специална – тя е първата (поне доколкото ни е известно) актриса, която има собствен моден блог! Ring My Bell е плодът от чистата и неподправена любов на чаровната актриса към всичко красиво, модерно и street. Радва се на огромен брой верни последователи и определено прави впечатление опитът й да избягва рекламата  и  лансирането на продукти и марки, за разлика от други известни блогъри. Въпреки силно натоварения си график, Ашли се стреми редовно да публикува в своето малко интернет кътче и да води честа, макар и кратка кореспонденция с читателите си (от опит знаем, че е страшно мила и сладка!)

Любовта й към всичко красиво и стилно, поднесена с невероятен вкус и огромно разнообразие, прави впечатление на дизайнерите зад океана и на Острова. Актрисата наблюдава седмиците на модата от първите редове като никога не изневерява на небрежния си street стил, който е причината да я харесваме толкова много. И още нещо! Предполагаме, че за да си част от звездния небосклон на Холивуд, трябва да бъдеш доста различен и цветен. Със сигурност знаем, че Ашли е такава. Тя е от онези момичета, които изглеждат еднакво добре в кубинки и кожено яке и нежна бохо-шик дантела и сандали на платформа. На безбройните страници в своя блог, Мадекве смело смесва разнообразни стилове, материи и дизайни в стремежа си не само да следва сляпо модните тенденции, но и винаги да добавя нещо от себе си!

Днес ви даваме възможността да влезете в една от любимите ни нейни визии със страхотните шопинг прдожения. Семпъл тоалет, в който вниманието към детайла е на първо място – къса плисирана пола с черно-бял принт, изрязан жълт топ, кожено рокерско яке, наметнато върху раменете, червена чанта през тялото за акцент и стилни сандали.

Автор: Преслава Цачева