Да следваме стила на звездите: Вечната Хайди Клум

Разбира се, че когато си един от най-скъпоплатените супермодели в света, това идва с някакви отговорности и задължения. Превърнало се е в неписано правило топ манекенките и рекламни лица в бранша да се превръщат в абсолютни модни икони с нарастване на славата им. Почти всички, за които успяваме да се сетим, са страшно индивидуални и очарователни в предпочитанията си, когато става въпрос за стил. Това обаче е нормално като се има в предвид, че тези дами прекарват цялата си кариера заобиколени от най-известните дизайнери и брандове и имат уникалната възможност да обличат истински произведения на изкуството.

Но тези жени са много повече от красиво тяло и лице. Доказателство за това е очарователната Хайди Клум. Почти от 30 години в бизнеса, днес тя изглежда точно толкова прекрасно, колкото и в началото на кариерата си. Фигурата и лицето й са непроменени, а стила й е безпогрешен – обран, семпъл, деликатен и елегантен. Точно такъв и трябва да бъде, когато става въпрос за една истинска бизнес дама и майка. Името на Хайди ще се помни дълго. Тя е една от безспорните икони от подиума, които могат да завъртят главата на всички с невероятните си успехи. Лицето й е рекордьор, що се отнася до поява на корици на списания, а стотиците рекламни кампании, за които са се снимала, са били безспорен успех. Уравновесена, спокойна и лъчезарна, тя ръководи собствено предаване, в което помага на млади дизайнери да пробият в конкурентния бизнес.

И щом споменахме дизайнерите, те я обожават, защото във всяко нейно действие се усеща класа и лекота. Стила й е красноречив за това. Макар и с четири деца около себе си, Хайди винаги успява да изглежда зашеметяващо, а комфорта и практичността са водещи понятия. Именно такъв летен тоалет решихме да ви представим днес, а после, разбира се, да ви дадем възможността да усвоите и в собствения си гардероб. Хайди избира една от любимите ни тенденции – Black&White Check – или така нареченото черно-бяло квадратно каре, което в нейния тоалет се появява върху свободен топ и мини пола. Компания му правят големи слънчеви очила, жълта обемна чанта за акцент и стилни класически токчета. Лесно и чудесно, не мислите ли?

Ето ги и нашите идеи за това как може да наподобите страхотната визия на Хайди:

Автор: Преслава Цачева