Да следваме стила на звездите: Винаги различната Рита Ора

Рита Ора е абсолютен феномен за световната сцена! Но коя сцена? Музикална? Модна? Кино? На всички тях! Изпълнителката с платинено руси коси е сензация, където и да отиде и определено никога не остава незабелязана. Не е известна толкова с музикалните си успехи, макар такива определено да не й липсват, колкото със страхотния си и много нетипичен стил, който винаги привлича погледите.

Модните къщи и дизайнерите я обожават във всеки един смисъл! За тях Рита е лицето на младото поколение. Тя е дива, различна, цветна. Не се слива с пейзажа, а ярко изпъква. Готова е да експериментира, кажи-речи с всичко. Виждали сме я облечена в какво ли не. От огромна пухена наметка, през рокля-кимоно, екстравагантни сценични тоалети, дръзки и почти нищо нескриващи цепки, та чак до пластмасова пола! Безбройните й колаборации с различни брандове винаги са успешни и очаквани с огромно нетърпение от милионите й фенове и последователи. Лицето й непрекъснато се появява на някоя нова рекламна кампания или модна линия и като чели на никого не му омръзва. Живота й преминава в социалните мрежи, където почитателите й следят непрестанните пътувания до различни точки на света за поредната почивка, фотосесия или седмица на модата, която наблюдава от първия ред, а вратите на всеки дизайнер са винаги широко отворени пред нея. Да, по всичко личи, че Рита мечтата си!

Стила й е толкова разнообразен и различен всеки път, че наистина ни е напълно невъзможно да го определим. В дома й в Лос Анджелис гардеробната заема пространство от две стаи и едно допълнително помещение, всяка от тях препълнена с дизайнерски произведения на изкуството. На какъвто и стил да заложи обаче, то винаги ще има нещо ярко, цветно, интересно – нещо, което да привлича вниманието, да казва „Ето тук съм”. Не бихме казали, че има тоалет, който да е типичен за Рита, но днес избрахме да ви представим просто един от нашите любими. Ярко розова миди пола и топ в същия цвят, които се допълват от сандали и колие в кралско синьо и сладък букет в ръцете!

В случай, че визията на Рита ви харесва, ето няколко идеи за това как можете да я пресъздадете!

Автор: Преслава Цачева