Да следваме стила на звездите: Градски шик с Алесандра Амброзио

Харесваме всичко в Алесандра Амброзио! И как иначе? Тя не само е една от най-красивите жени на света и един от най-известните и скъпо платени супермодели, но и страхотна жена и майка! Благотворителните организации, които създава, отдавна вече са изгубили бройката си, а ние се чудим как успява изобщо да намери време за всичко! Наред с това не минава седмица на модата, на която безобразно дългите й крака да не се разходят под светлината на прожекторите.

Дизайнерите я обожават, а лицето й краси десетки рекламни кампании. Миналата година от Victoria’s Secret, чийто ангелски крила с гордост носи от 10 години, дори я удостоиха с честта да представи специалното бельо, създадено от хиляди диаманти, по време на ревюто на модната къща в Лондон. Най-добрите й приятелки са изключителни красавици като Миранда Кер, Адриана Лима, Джоан Смолс, Бехати Принслоу и Кандис Суанепул,а самата кралица на модата – редакторката на VOGUE Ана Уинтур я нарича „Най-добрата в бранша!”

Алесандра определено знае как да привлича вниманието към себе си! Стила й също се отличава със своята семплота и женствена елегантност. На червения килим Амброзио обича да подчертава тялото си с предизвикателни кройки и смели изрязани детайли. В ежедневието си обаче, залага на спортно-елегантната небрежност с бохо-шик нотки. Именно такъв тоалет решихме да ви покажем и днес! Чудесен избор за по-топлите есенни дни, когато слънцето все още щедро ни радва с лъчите си!

Амброзио избира бели панталони с висока талия, които съчетава с тъмна семпла риза. Талията си подчертава с тънко коланче, което пък комбинира с обемна чанта в същия цвят, както и обувки без пръст. Тоалета й се завършва от аксесоарите като акцент и големи слънчеви очила тип „котешко око”. Страхотна е, не мислите ли?

Ако тоалета на Алесандра Амброзио ви допада, ето чудесна идея как да го пресъздадете.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева