Да следваме стила на звездите: Женствената Рийз Уидърспун

Най-истинските и неподправени модни икони са тези, които по никакъв начин не парадират със стила си и дрехите си. Именно за това обичаме Рийз Уидърспун. Чаровната актриса грабва сърцата на всички с невероятните си превъплъщения на големия екран, но за нас – любителите на модата, тя е много повече от холивудска звезда. Рийз е пример за стилна дама, която обича да се забавлява с дрехите и цветовете и отлично знае как да изпъкне и да се отличи сред тълпата от хора.

И ако на червения килим, след като си излязъл от професионалните ръце на цяла камара стилисти, е лесно да изглеждаш зашеметяващо, то истинския усет може да бъде доловен в ежедневието и на улицата, когато бързаш от една задача към друга среща, леко нетърпеливо подтичваш и пак успяваш да изглеждаш прекрасно. Рийз се превръща в истински сензация, всеки път когато папраците уловят поредния й очарователен тоалет. Стила й е много женствен и небрежен, а дизайнерите я обожават именно заради способността й да вплита в ежедневието предложенията на луксозните им брандове, карайки ги да изглеждат достъпни и забавни.

Не е изненада, че само преди няколко месеца Рийз обяви, че започва работа по своя собствена линия дрехи (виж ТУК), която носи името Draper James и представя любимия за актрисата южняшки лежерен стил. „Какво да ви кажа, аз съм типичното южняшко момиче” – ще каже Рийз, когато я питат от къде черпи вдъхновение за своите страхотни тоалети „Обичам да ми е удобно, но също така обичам роклите и полите. Според мен жените трябва да бъдат… женствени. Дарени сме с толкова огромно разнообразие при избора на дрехи!Защо да се ограничаваме само с дънки?” О, да, Рийз определено не се ограничава, а изумителното й умение безпроблемно да смесва цветове, материи и форми я превръща в абсолютна модна икона. За това сме и убедени, че Draper James ще бъде поредния покорен връх от чаровницата.

Днес избрахме да ви представим един наистина страхотен неин тоалет, на който се спряхме в горещите летни дни. Бяла пола над коляното в комбинация със скъсен бял топ, голяма чанта в коралов нюанс и стилни сандали с ресни, допълнени от аксесоарите – широка златна гривна и слънчеви очила със златна рамка безспорно привличат погледите към сладката Рийз.

Ето и нашите идеи за това как може да пресъздадете тоалета й:

Автор: Преслава Цачева