Да следваме стила на звездите: Изключителната Виктория Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм са двойката, която безспорно ще остане в историята не само на Холивуд, но и на спортния и дизайнерския свят. Фамилията на двамата британци е една от най-познатите в световен мащаб, а успехите им са неизмерими. Сред тях на челни позиции се нареждат 16-годишния им брак и 4-те им деца – истинско постижение, когато става дума за богатите и известните. Дейвид и Виктория са хванали здраво ръцете си, преминавайки през всеки проблем, спънка, лош период или пречка, излизайки от него по-силни от всякога. Днес те са Двойката с огромно, главо Д. Имуществото им достига изумителни размери, а тяхната мултифункционалност и невероятен успех в различни сфери карат хората да се питат „Как го правят?”

Не е тайна, че според мнозина именно Виктория е магическото лепило. Близките й я описват като изключително пряма и много честна, готова на всичко, за да постигне това, което желае и неуморима в стремежите си. А това, което желае тя е успех. На всеки фронт – семейство, любов, музикална кариера, дизайнерска кариера… И по учудващ начин го постига. Днес тя е една от най-обичаните звезди, която кара всички да се чудат как успява да балансира толкова много неща наведнъж. Децата й я обожават, Ана Уинтур лично дава зелена светлина на всяка нейна нова линия дрехи, модният й бранд се утвърждава с невероятна скорост, а на върха на всичко това, тя успя дори да забременее и роди четвъртото си дете – дъщеричка Харпър.

Сред модните среди, Виктория е абсолютна икона. През дългите години, през които тя и Дейвид са в светлината на медийните прожектори, станахме свидетели на еволюцията на нейния стил. И докато в началото имаше и не малко грешки, и то не само от нейна страна, а и от тази на съпруга й, днес Виктория е безупречна. Стилът й е съобразен не само с нежната й фигура, но и с обществената й роля – на майка, съпруга и зряла жена. А отражението на изключителния й вкус са успешните колекции и ревюта, които не спира да демонстрира сезон след сезон. Линиите са изчистени, нюансите се движат в духа на монохрома като изключение правят цветните акценти, дължината задължително е миди, кройките – свободни, а големите слънчеви очила – задължителни!

Днес избрахме да ви покажем един много типичен за Вики Бекъм тоалет – миди пола тип „молив” с висока талия в ярко турско синьо, която комбинира с риза в цвят каки, класически високи обувки с тънък ток и малка черна чанта. Чудесна визия за ден в офиса или среща в града, не мислите ли? А ако краката ви се изморят, винаги може да смените високите обувки с балеринки!

Ето и нашите идеи как може да придобиете тоалета на мисис Бекъм и във вашия гардероб!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева