Да следваме стила на звездите: Момиче на върха – Джиджи Хадид

Наричайте я както поискате… Гиги, Гиджи или Джиджи… няма никакво значение! В момента името Джиджи Хадид е едно от най-популярните в общественото пространство! Наред с най-добрите си приятелки, сред които са Кендал Дженър, Тейлър Суифт, Кара Делевин, Лили Алридж, младата звезда е от онова специално ново поколение в Холивуд, което буквално властва в социалните мрежи, обсебва страниците на всяко модно списание и кара куп дизайнери и рекламни агенти по целия свят да се влюбят в тях.

Живота на Джиджи протича пред обектива. Още докато е дете майка й участва в риалити формата The Real Housewives of Beverly Hills, където интересното й лице с нежни сини очи и светло руса коса е забелязано за първи път. Договорите с модни агенции не закъсняват и днес, когато е само на 20 години, Джиджи е на върха на славата си, а занапред се очертава единствено безоблачен хоризонт. Но въпреки ранната й известност, самостоятелност и работни ангажименти, всеобщото мнение, което се върти в публичното пространство, е че младата звезда е изключително мила и приятна личност, с която се работи много лесно и която далеч не е главозамаяна от славата си. В свое интервю със списание Cosmopolitan, Джиджи казва: „Не мисля, е съм кой знае колко известна. По-скоро съм добре позната само на феновете си. Съвсем скоро неочаквано видях свои снимки в едно списание, но когато погледнах името си, видях че е объркано. Пишеше Джиджи ХаЛдид, което означава, че никой не си е поставил за основен приоритет да ме познава или да знае всичко за мен. Подобни неща ти помагат да гледаш обективно на нещата около себе си, но така е по-добре.

Модните дизайнери обаче едва ли се вълнуват толкова от името й, колкото от изумителното й очарование. Тя е нежна, интересна и с милиони почитатели по целия свят. Джиджи е отражение на новото поколение, което има различни приоритети – пътуване, комфорт, спомени, моменти. Това са и нещата, които моделът споделя в социалните си профили. На практика, тя сбъдва мечтата  на всяко момиче. На 20 години се разхожда по червения килим, лети между Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж и си изкарва наистина страхотно!

На бляскави събития, Джиджи винаги е център на вниманието със своите секси вечерни тоалети, но в ежедневния си стил е леко небрежна, семпла и много Urban. Именно една такава визия решихме да ви покажем днес – ripped boyfriend дънки в съчетание със скъсен топ с бяло и черно райе, стилно кожено яке, бели кецове и обемна кожена чанта, достатъчна, за да побере всичко нужно. А слънчевите очила? Те са задължителен завършващ визията аксесоар за всеки супермодел!

Харесва ли ви тоалета на Джиджи Хадид? Ето нашите предложения за това как може да го пресъздадете:

Автор: Преслава Цачева