Да следваме стила на звездите: Нежната и елегантна Ема Уотсън

Ако не харесвате Ема Уотсън, то мястото ви определено не е в тази статия! Но тъй като знаем, че е почти невъзможно някой да не обожава чаровната британска актриса, днес избрахме именно нея като любима модна икона от звездния небосвод на Холивуд. Едва ли някой би забравил блестящото й представяне още от дете във филмите Хари Потър, които изстреляха кариерата и името й право на горе. От тогава Ема е удостоявана не само с честта да изпълнява страхотни роли в киното, но и за редица благотворителни каузи. Именно тя е била най-младия посланик на добра воля от Обединеното кралство, а също така призната муза за дизайнери като Tom Ford, Karl Lagerfeld, Michael Kors. Просто има нещо в леко резервираното, но страшно чаровно британско излъчване на Ема, което ни пленява всеки път.

Сдържаната й усмивка и топлите очи са перфектния аксесоар към всеки един бляскав тоалет, който дизайнерите успяват с благодарност да облекат на раменете й. Но не си мислете, че Ема е поредната кукла на конци в модната индустрия. Тази млада дама сама подбира любимите си модели от колекциите на най-известните модни къщи, като за съвет се допитва единствено до майка си. Актрисата е наясно със собствените си мерки и има отлична преценка за това кое отива на нисичката й фигура, а също така кое е в нейния стил. Уверяваме ви, че няма да я видите с някой от онези изчанчени и многоцветни тоалети, които редица звезди биха облекли само и само, за да привлекат вниманието. Нейната притегателна сила са вродения финес, елегантност и женственост.

Стила й е семпъл, подчертаващ естествения силует, леко минималистичен дори. Вниманието към най-малките детайли е осезаемо, а също така правилния подбор и комбиниране на цветовете. За специални поводи Ема почти винаги вдига косата си в небрежен кок, което е добра идея, в случай, че желаете да подчертаете деколтето и аксесоарите си. Днес избрахме да ви покажем, а след това да ви дадем възможност да пресъздадете, един именно такъв тоалет, който актрисата облече за официална вечеря в Бъкингамския дворец. Дълга под глезените сива пола със средно висока талия, която съчетава с бяла риза с три-четвърти ръкави и разтворена яка, тънък бял колан, металически клъч и деликатно колие. Семпло и женствено излъчване, което в същото време успява да открои Ема от всички останали, заради безпогрешната прецизност и внимателен подбор на нюанси, аксесоари и най-малки детайли. Визия, която може да облечете както за официална вечеря, така и за стилен коктейл или по-специално събитие.

Ето и нашите идеи за това как може да пресъздадете тоалета на Ема Уотсън!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева