Да следваме стила на звездите: Нежната Лили Олдридж

Тя е красива, интересна, интелигентна и всеотдайна! Колежките й я обожават, а тя успява да балансира между толкова много неща, че без проблем можем да я наречем Супер жена! Освен това съвсем скоро, по време на юбилейното ревю на Victoria’s Secret, известният бранд за луксозно бельо я удостои с огромната чест да носи техния Superwoman Fantasy Bra – безспорна чест и уважение! Досетихте ли се за кого става въпрос? Лили Олдридж, разбира се!

Прекрасния супермодел е в разцвета на кариерата си. И въпреки това успява да се справя перфектно в отглеждането на малката си дъщеричка. От няколко години е един от ангелите на Victoria’s Secret, както и абсолютна любимка на известната дизайнерка Carolina Herrera. За тези, които са запознати с работата на Херера, знаят, че тя е много внимателна при подбора на лица за своя бранд. Лили Олдридж обаче очевидно олицетворява всичко това, което дизайнерката търси – нежност, женственост и естествена красота. По време на седмиците на модата, Лили е в разгара си. Едва ли има дизайнер, който не би искал да облече красивата й фигура със своите модели.

Колежките й я обожават! „Тя е най-всеотдайният и мил човек на света!” – казва Бехати Принслу, когато я питат за приятелството им. „Лили винаги успява да ни разсмее дори в най-критичните ситуации. Просто е страхотна!” – Кандис Суанепул, „Лили е най-добрата майка на света! Надявам се един ден да бъда като нея…” – Тейлър Суифт. И между кариерата, приятелствата и семейството си, Лили някак си успява да вмести и работата по благотворителните организации в подкрепа на правата на жените в Африка и някои части на Азия, които създава преди няколко години.

Стила й е доста семпъл и класически. Типично за един супермодел, Лили предпочита неутралните нюанси, оставяйки красивото й лице да изпъкне. На червения килим, разбира се, се обръща към по-бляскавите тоалети. В ежедневието обаче най-често можем да я видим с дънки, пуловер и кожено яке. Днес избрахме да ви представим един малко по-различен и интересен тоалет, който ви дава страхотна идея за есента. Макси цветна рокля в комбинация с кожено яке, широкопола шапка, боти без пръст и обемна чанта, която да побере всичко нужно! Може да прибавите и дълги гердани по желание.

Ето няколко идеи как може да пресъздадете визията на Лили Олдридж и в собствения си гардероб!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева