Да следваме стила на звездите: Нежната Мирослава Дума

Възможно ли е изобщо човек да остане безразличен към Мирослава Дума? Прекрасното минионче със запомнящо се име, което наблюдава най-бляскавите и мечтани ревюта от първите редове, а дизайнерите са готови на всичко, за да я видят със своя чанта, обувки, палто.

Мира е едно от онези ужасно талантливи момичета, за които модата се е превърнала в професия. Когато си помислим за това с какво се занимава всъщност тя, нямаме отговор. Имаме чувството, че нейната работа е да вдъхновява, впечатлява, изумява или просто да изглежда добре. А, повярвайте ни, никой не е по-добър в това от Мира. До преди няколко години името й не бе известно на никого, а днес Gucci, Balmain, Victoria Beckham, Alexander McQueen, Dior й изпращат комплименти под формата на скъпи аксесоари или дрехи от последните им колекции. Гардеробът на Дума трябва да е съвсем бездънен, защото не можем да си спомним да сме я виждали с една и съща дреха два пъти. Кралицата на социалните мрежи всеки ден ни вдъхновява с нови и нови предложения, които са хем съобразени с най-актуалните модни тенденции, хем са пречупени през нейната уникална и несравнима призма, която я е превърнала в това, което е днес.

Можем да определим стила й като изчистен, класически и минималистичен, но допълнен от прецизно подбрани акценти, отличителни детайли и онази едва доловима способност да впечатлява. Напластяването и комбинирането на цветове и принтове са запазената марка на Мира, която често показва голямата си любов към флоралния мотив.

Днес решихме да ви покажем един от тоалетите, с които Дума се появи по време на седмицата на модата в Париж. Стилен и семпъл бял костюм с нежни райета отлично подчертава естествената й красота. Допълва се от бежов топ и красиви сандали с Т-образна каишка. Завършващ акцент е елегантната бяла чанта със строг дизайн. Визията се разчупва от наметнатото на раменете сако, което по този начин разкрива по-голяма част от тоалета и най-вече от стилния завършек на панталона с висока талия. Получава се една страхотно облекло, което е подходящо не само за първия ред на някое бляскаво ревю, но и за ден в офиса или бърз шопинг тур! А вие какво мислите?

Ето и нашите предложения за това как можете да създадете подобна визия!

Автор: Преслава Цачева