Да следваме стила на звездите: Омагьосващата Сиена Милър

Само преди няколко дни излезе престижната класация на лайфстайл списанието People с най-стилни знаменитости, сред които съвсем достойно и заслужено се нарежда и очарователната Сиена Милър. Актрисата с изумително излъчване очевидно омагьосва всички в модната индустрия, защото лицето й се е появявало на над 9 корици на списание VOGUE! Включително и прочутия септемврийски брой през 2007 година, по който беше създаден и филм. Това означава само едно – че Сиена има силната подкрепа и одобрение на повелителката на световната модна индустрия – Ана Уинтур. И това ако не е признание!

Но да оставим настрана за момент многобройните появявания на Сиена на корици на водещи списания и да погледнем самата нея. Безспорно красива, завидно нежна и деликатна и в същото време леко чудата, странна и дори малко непохватна. С вееща се във всички посоки коса, огромни тъмно сини очи, луничаво лице и заразителна широка усмивка. Сиена е минала през всякакви възможни визии. Виждали сме я подстригана като момче, с розова коса, с коси до кръста, но както и да се появи под светлините на прожекторите, тя излъчва невероятна свободолюбивост и авантюристичност. Ужасно забавна е и не малко нейни колеги са споделяли колко е приятна работата с нея, просто защото тя в никакъв случай не се взима на сериозно. „Нали се сещате, аз съм онова момиче, което ще облече костюм на клоун или ще изпие 10 шота, само за да повдигне настроението на всички”, ще каже самата тя. Именно тази непринуденост ни харесва толкова много. Сиена има хиляди лица и всички те са красиви и цветни. Точно като модата!

Най-лесно бихме описали стила й като комбинация между бохо-шик и гръндж за ежедневието, което често прекарва с децата и съпруга си. Появите й на червения килим обаче са съвсем различни. Там виждаме изумителната, бляскава холивудска красавица, след която всички се обръщат и всички искат да заговорят. Нищо, че после ще събуе високите си обувки и ще ги остави под масата докато се разхожда боса и на пръсти под дългата си вечерна рокля. Където и да се появи обаче, Сиена демонстрира страхотен личен стил, който и избрахме да ви покажем днес, а след това да ви дадем възможността да придобиете в собствения си гардероб! Сладурска свободна рокля с флорален принт, върху която облича късо елече. Към визията си добавя гръндж боти и обемна чанта през тялото в същия нюанс. Слънчевите очила и дългото колие завършват небрежния и стилен тоалет на Сиена.

Автор: Преслава Цачева