Да следваме стила на звездите: Приказната Блейк Лайвли

Сигурни сме, че няма момиче или жена на света, която да не е искала поне веднъж и поне за малко да размени места с красивата Блейк Лайвли. Дългокраката блондинка, за която живота по магически начин просто работи в най-правилната насока и щедро й поднася всичко – кариера, семейство (от скоро и дете), успехи и… гардероб!

О, да! Необятният гардероб на Блейк Лайвли е ставал тема за много разговори в модния свят. Но предполагаме, че това е нормално, когато Michael Kors ти е личен приятел, Karl Lagerfeld посвещава на теб един от най-известните аромати на Chanel, а Donna Karan ти дава майчински съвети. Живота на Блейк изглежда като приказка, а гардероба й е онази магическа част от приказката, която кара всички да се влюбят в русокосото и по очарователен начин безгрижно момиче. Изпълнена с дизайнерски попълнения от какви ли не фотосесии, модни ревюта и подаръци, колекцията от дрехи, бижута и аксесоари на Лайвли не спира да расте от първото появяване на актрисата в хитовия сериал „Клюкарката”. Сигурни сме, че повечето хора са били пленени от невероятните модни превъплъщения на Блейк много повече, отколкото от самия сюжет. Което и да е било обаче, не можем да отречем,че именно там актрисата спечели статута си на модна икона, който и до днес успешно защитава.

Останалото е красива история! Кратка афера с Леонардо Ди Каприо и запознанство с любовта в лицето на Раян Рейнолдс. Приказна сватба в много тесен кръг, щастлив семеен живот и малък наследник. И всичко това без нито за момент Блейк да се взима прекалено на сериозно. „Разбира се, че и аз, както всяка жена, се затруднява при избора на дрехи. Случвало ми се е да стоя половин час пред огледалото и да се чудя дали харесвам или мразя тоалета, който съм облякла, дори и вече да закъснявам с 20 минути за среща.”

Визията, която решихме да ви покажем днес, а след това да ви дадем възможност да се сдобиете с нея, е типична за Блейк Лайвли. Залага се на изчистения и семпъл тоалет, който да подчертава естествената красота и да обръща внимание дори на най-малките детайли. Актрисата избира монохрома за ранната пролет, който разнообразява единствено с много светло синьото яке. Тя го облича над премятаща се пола с висока талия и смела цепка над лявото бедро, черен топ и удобни остри боти. Завършващи акценти на визията й са огледални очила и металически клъч.

Ето и нашите предложения, с които лесно може да пресъздадете тоалета на Блейк.

Автор: Преслава Цачева