Да следваме стила на звездите: Семпла и елегантна – Миранда Кер

Да се абстрахираме от факта,че като ангел на Victoria’s Secret, Миранда Кер е една от най-прекрасните жени на света с перфектни мерки и безумно чаровно лице! С подобна фигура е невъзможно да има дори една дреха, която да не й стои добре, но това отдавна не е определящ фактор за супермоделите като нея. Известно е, че техния стил е обран, семпъл, свободен, за да може естествената им красота да изпъква и център на вниманието да бъде лицето. Ние обаче страшно много харесваме нежния и женствен стил на Миранда, от който черпим вдъхновение за днешната порция „Да следваме стила на звездите…”

Едва ли има дизайнер, който не иска да види дрехите си облечени от Миранда. Папараците я следват навсякъде и е много, много голяма рядкост да я хванат неподготвена. Тя наистина изглежда като една от онези дами, които винаги са в готовност за фотосесия за корица на списание, а понятия като „лош ден” или „кофти коса” не съществуват. Появяването й на червения килим винаги предизвиква вълна от светкавици на фотоапаратите и одобрителни коментари. Миранда някак си успява да преплете във визията си блясъка и аристократизма на стария Холивуд, съчетан с чаровното й и сладурко излъчване на съседско момиче, което я прави толкова земна. Спокойната й усмивка и светлите й очи я карат да изглежда като истински ангел! За това и крилата на Victoria’s Secret й стоят толкова добре, че преди няколко години не пропусна да ги постави, макар че бе родила малкия си син Флин само 2 месеца преди грандиозното ревю. Едва ли има нужда да ви казваме, че изглеждаше наистина зашеметяващо!

В ежедневния си стил Миранда е семпла, нежна и много женствена. Залага на неутралните цветове, които допълва с красив акцент, за да изпъкне. Интересен факт е, че супермоделът не използва услугите на стилист, но няколко пъти самата тя е влизала в тази роля. Харесва ни да я виждаме в светли нюанси, но трябва да признаем, че дръзките секси визии й стоят също толкова добре! Именно такъв тоалет избрахме да ви покажем днес, а след това да ви дадем възможност да пресъздадете. Семпъл черен топ с тънки презрамки в съчетание с миди пола тип „молив” с червен бродиран флрален принт, които се допълват от обемна кожена чанта, класически токчета и деликатно колие. Избор, който отлично подчертава красотата на топ моделът!

Ето и нашите идеи за това как да пресъздадете тоалета на чаровната Миранда!

Автор: Преслава Цачева