Да следваме стила на звездите: Страхотната Никол Шерцингер

Винаги сме харесвали Никол Шерцингер поради ред причини! Тя е талантлива, красива, стилна и има страхотно тяло, което е цел за всяка жена! Напоследък в българските медийни среди още повече се шуми около името й заради връзката й с българската тенис звезда – Григор Димитров. Каквито и да са отношенията между двамата обаче, ние оставяме това на самите тях и обръщаме поглед към нещо съвсем различнo – стилна на Никол.

Още с началото на момичешката поп група Pussycat Dolls, Никол Шерцингер е безспорен Trendsetter. Нали си спомняте преди години костюмите, с които групата, начело с Никол, се появяваше в клиповете си и по различни участия? Бяха толкова готини, забавни и секси, че всички момичета искаха да са като тях. С течение на времето, стила на красивата Никол доста се промени. С началото на соло кариерата й и всички останали професионални задължения, сред които и участието й на Бродуей, започнахме все по-често да виждаме една изискана и стилна звезда, която е пример за подражание за вече порасналите бивши фенки.

Шерцингер винаги успява да ни впечатли с тоалетите си на червения килим, които чудесно показват атлетичната й фигура. Днес обаче се концентрираме върху ежедневния й стил, за да ви дадем идеи за чудесен и много стилен тоалет. За своите кежуъл визии Никол избира по-семли решения и залага основно на актуалния монохром, който винаги изглеждат елегантно и леко-небрежно. Именно такъв тоалет избрахме да ви покажем и днес, а след това да ви предоставим възможността да го пресъздадете. Кожен черен панталон и бял топ стоят в основата на облеклото на звездата, а основният акцент е дългото бежово палто с навити ръкави. За обувки певицата е избрала сандали с тънки каишки, но с оглед на метеорологичните условия вие може да ги замените с любимия си черен чифт боти.

Ето и нашите идеи как да пресъздадете тоалета на Никол!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева