Деловата жена на Donna Karan

Рекламната кампания на Donna Karan за колекция есен-зима 2011 година е впечатляваща. Не само заради изрядните кройки и елегантната линия, а защото носи послание, разказва история.

Виждаме една успяла, еманципирана жена, бореща се за признание, знаеща какво иска от живота и как да го получи. В този образ се превъплъщава прелестната бразилка Изабели Фонтана. Топмоделът е много подходящ избор за кампанията на Donna Karan, защото носейки дрехите на марката, успява да ни убеди в своя волеви характер, дипломатически умения и аристократично присъствие.

Колекцията на Donna Karan е създадена за елегантните представителки на нежния пол, които водят динамичен живот. Стилните тоалети са предимно в пастелна, класическа тоналност. Цветовата гама не е натрапчива, но пък кройките компенсират с интересен и разчупен силует.

Виждаме V-образни деколтета, гол гръб при вечерните рокли, набори и мулажиране на платовете при връхните дрехи. Палтата са подплътени с мека кожа с косъм, която преминава към яката. Плътни чорапогащи, ръкавици до лакътя, шалове и обемни чанти завършват „деловата” визия.

Фотографи на тази фотосесия са Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin. Стилист на есенната кампания е Nicoletta Santoro. Припомняме ви, че Изабели Фонтана тази година стана лице на испанската марка Mango и немския луксозен бранд Escada.

Очаквайте нови продукти на Donna Karan в онлайн магазин yoox.com!!!

Автор: Делица Цонева