Деми Мур в зимната приказка на Ann Taylor

Обичаме рекламни кампании, които завладяват с неповторима атмосфера и ни потапят в един друг свят, където властват модата и въображението. Коледната кампания на модната марка Ann Taylor – ориентирана към по-зрелите жени, впечатлява с красиви зимни кадри, наситени с много празнично настроение.

Лице на кампанията е Деми Мур, която допринася със своето изтънчено излъчване на истинска жена, която не е загубила блясъка на младостта си. Актрисата е лице на Ann Taylor от известно време, но в коледната кампания на бранда за първи път я виждаме толкова женствена и нежна. 48-годишната звезда изглежда по-уверена от всякога, демонстрирайки перфектна форма.

Кадрите са заснети от фотографа Жан Норман Рой и са вдъхновени от скандинавската зима. Всъщност фотосесията е студийна, но много добре пресъздава реалната атмосфера чрез снежни преспи, борови дръвчета, отрупани с коледни играчки и пухкав сняг.

Актрисата позира с няколко модни сета, които са чудесна идея са празнична визия в по-небрежен стил. Виждаме ризи, облекла и аксесоари от златни материи с ефектни отблясъци, кожени елеци и атрактивни масивни колиета.

Автор: Делица Цонева