Деси Банова с прогноза за любов

Новият брой на сп. Булка ще ви запознае с актуалните модни тенденции за есента, както и за следващия сватбен сезон 2015, с над 90 идеи за булчинската рокля. Във фокуса на предложенията са дантела & Boho Chic, нежност с щипка екстравагантност и експерименти с цветове.

Лице на броя е Деси Банова, която дава и своята прогноза за любов. С визия в стил Мерилин Монро, тя е с рокля 2 в 1 на дизайнер Нури Димитрова за NUR Atelier. Моделът е направен от 100% естествена коприна специална обработка и френска дантела. Дългата пола е подходяща за официалните церемонии, а късият вариант – за тържеството.

Модните страници представят още: какво е да си нетипична булка и дизайнер с личен почерк, как да дадете втори шанс на своята рокля след Големия ден и какъв е образът на младоженеца.

Сватба в стил “Маргаритка” и още 10 идеи за оригинално тържество ви очакват в новия брой, както и съвети как да направите икономии без това да се отрази на блясъка на празника ви, кои са най-честите грешки в подготовката и как да се преборите със сватбения стрес.

Ще научите последните новости в грима и прическите за този сезон и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден. А, ако искате да надникнете в апартамента на Коко Шанел на ул. Камбон в Париж, сп. БУЛКА ви пренася с ексклузивен репортаж в дома на легендарната дизайнерка.