Детоксикирам

До новогодишна нощ остават по-малко от две седмици, а Вие се чувствате подути и подпухнали. Не се харесвате и това ще помрачи цялото Ви празнично настроение. И не Ви се слуша за кадифена кожа, стройни крака и плосък корем. Но по Коледа стават чудеса. Тайната се крие в детоксикираща диета. Неслучайно известни последователи на този режим са Деми Мур и Ричард Гиър. А се твърди, че самата Анджелина Джоли е отслабнала за 21 дена с 10 килограма, благодарение на детоксикацията. За последното можете и да не повярвате, защото преди и сега Анджи винаги е била слаба!! Да, но сега тя е супер супер изпита….

Ако се върнем в Древността, ще научим, че още египтяните използвали режима на пречистване, за да избавят тялото си от токсини или така наречените отрови за организма. Като резултат метаболизма се засилвал и всички жизнени процеси функционирали оптимално. Дори великите умове като Дарвин и Айнщайн стимулирали гения си с тази диета.

И така…Ако искате да имате “красив ум”, за следващите дни премахнете от менюто си всички мъртви храни. Не!!! на кафето, алкохола, захарта, солта и хляба. Забравете за всякакви видове месо, дори риба, яйца, мляко и млечни произведения. От утре ставате вегетарианци. Зеле за закуска, ряпа за обяд и цвекло за вечеря. А семената и ядките ще са най-любимите Ви вкусотийки. И така до 31.12.2010…

p.s eMODNO все пак ще похапне на КОЛЕДА, но за Новата година ще е в перфектна форма!!!