Джейми Кинг избра Тейлър Суифт за кръстница на бебето си

Тейлър Суифт ще бъде кръстница на бебето на Джейми Кинг! Това съобщиха двете приятелки чрез социалните мрежи Instagram и Twitter вчера, като по случая публикуваха две много сладки снимки, на които Джейми показва бременното си коремче.

35-годишната актриса и модел, известна предимно с ролята си в хитовия Sin City, очаква второто си дете от своя съпруг – режисьорът Кайл Нюман. Двете с Тейлър са близки от известно време, но според певицата между тях се е родило „истинско приятелство, което се среща много рядко в живота“ . Пред E!Online, актрисата споделя, че „Тейлър е най-забавният, най-обичливият, най-страхотният и най-щедрият приятел и се чувствам много благословена да я имам в живота си!“ Именно за това не е учудващо, че Джейми е избрала именно поп звездата за кръстница на бебето си. А ние сме сигурни, че Тейлър ще се справи отлично с тази своя роля и ако има Грами за най-добра кръстница, то тя ще обере и тях.

За да оповестят новината в публичното пространство,  двете приятелки публикуваха две снимки. На едната Тейлър наднича иззад рамото на Джейми и повдига блузата й, за да разкрие бременното й коремче. Под това изображение, публикувано в Instagram профила на Джейми Кинг, тя пише: „Тейлър винаги ще се  грижи за нашето бебе! Кръстнице , обичаме те!“ На втората снимка певицата коленичи пред приятелката си, внимателно прикрепяйки корема й. Под тази публикация в собствения си Instagram профил, Тейлър написа посланието: „Познайте кой току що стана кръстница на това мъниче… Аз!“, с което не само зарадва милионите си фенове, но и показа, че е от онези хора, на които истински може да им се има доверие!

Припомняме ви, че преди няколко седмици отново чрез снимка в социалната мрежа Instagram, Джейми Кинг обяви, че ще тава майка за втори път. Тогава тя публикува изображение на своя син, който държи лист с надпис: „Ще ставам по-голям брат! Кой е шефа сега? Толкова съм развълнуван!!!“