Дженифър Лопес стана веган

Дженифър Лопес е вече на 44-години, но продължава да изглежда зашеметяващо. Въпреки пищните си латино форми, нейната фигура е сексапилна и женствена. За да поддържа своята форма, тя реши да последва примера на много други знаменитости и стана веган.

Певицата напълно изключи от менюто си не само месните продукти, но и всички животински като цяло. Желанието й постоянно да бъде в прекрасна физическа форма я подтикнало да се откаже от всевъзможни храни и да следва идеологията на веганите, които се хранят само с растителни продукти.

“Харесва ми, малко ми липсва маслото, но всичко останало заменям доста успешно с други здравословни продукти”, обясни в интервю звездата.


Дженифър, дори сподели, че е решила да окуражи повече хора от своето обкръжение да станат вегани, тъй като новият й хранителен режим се отразявал добре на здравето и тялото й.

“Наистина се чувствам добре. Препоръчвам веганството, защото ставаш от сън и се чувстваш страхотно“, категорична е Лопес, цитирана от БГНЕС.

За разлика от също толкова популярните си приятели Бионсе и Джей Зи, които решиха да бъдат вегани само за 22 дни, Лопес определено гледа в дългосрочен план на новата си диета.