Дженифър Лоурънс е по-истинска от всякога

Дженифър Лоурънс е момичето на декемврийската корица на VOGUE! Това обаче е повече от очаквано, особено като се има предвид, че в момента Лоурънс е на върха на славата си! Само преди няколко дни бе премиерата на последната част от масовия хит Hunger Games, където актрисата изпълнява главната роля! Прожекцията привлече стотици почитатели в киносалоните и донесе купища награди на целия екип и най-вече на Дженифър!

jennifer-lawrence

Но причината милионите й фенове да я обожават далеч не е тази! Нито пък е фактът, че Лоурънс е най-скъпоплатента актриса за 2015 година с цели 52 милиона долара изкарани само до тук! Не! Причината е друга. Дженифър е феномен! Тя е глътка свеж въздух в морето от фалш и преструвки, наречено Холивуд. Забавна, истинска, интересна, Лоурънс отказва да изгради определен имидж около себе си, които да я издига в някакъв нереален култ. Вместо това следва собствената си същност и не се притеснява от това, че понякога е леко непохватна, изпада в кофти ситуации и се притеснява за съвсем нормални неща. Едва ли някой ще забрави израженията й на чисто щастие при срещите на червения килим със звезди-любимци като Деймиън Люис, Хю Джакмън, Тейлър Суифт, Джеф Бриджис, Джак Никълсън. В тези моменти изглеждаше като всяко обикновено момиче, което за първи път се изправя лице в лице с най-големите си идоли.

Разбира се, наред с това, в кариерата й има и доста повратни моменти. Напомняме ви, че миналата година хакери успяха да разбият акаунта й в iClouds и от там да откраднат лични голи кадри на звездата, разпространявайки ги по медиите. „Майка ми беше на гости в Бевърли Хилс тогава, а аз просто седях в градината и плачех.” – казва Дженифър в интервюто си за VOGUE, връщайки се назад към този момент. Именно това й отваря очите, за да й даде най-ценния звезден урок. Вместо да се откаже от всичко и да се скрие далеч от папараците, Лоурънс гордо застава пред десетки камери в официално изявление, в което с типичния за себе си небрежен маниер говори за личното пространство и урокът, който е научила. „Като актьори сме изложени пред публиката през цялото време. Те имат възможността да следят отблизо всяко наше действие. Но мисълта, че някой се е докоснал до най-личното ми пространство , е повече от ужасна!”

Днес Дженифър Лоурънс определя правилата на играта. Тя страни от фалша и блясъка. Вместо това предпочита да бъде истинска. „Парите никога не са били определящи за мен. Да, струвам скъпо, но пък не бих пропиляла и 5 долара без да има нужда… Не си падам по партитата в луксозни клубове, предпочитам да събера приятели вкъщи! Тук винаги има място за всички. Ако тръгна да излизам, трябва да сложа сутиен! Много малко неща си заслужават подобно неудобство…” Не е ли страхотна? Цялата история може да проследите в декемврийския брой на VOGUE!

Автор: Преслава Цачева