Дженифър Лоурънс отново падна на Оскарите!

Някои актриси привличат вниманието като се събличат, но Дженифър Лоурънс го прави по друг начин – ПАДА на червения килим! Този коментар, разбира се, е в кръга на шегата, но съвсем не е шега, че актрисата падна за втора поредна година на наградите “Оскар”.

Чаровницата, която миналата година се спъна малко преди да получи наградата си, този път се озова на земята, докато вървеше по червения килим. За разлика от тогава, сега много малко папараци уловиха “знаменития” момент, но все пак се появиха кадри.

*Припомнете си падането на Дженифър на церемонията през 2013 година:

А ето го и неприятният момент от 2014-та:

Дженифър заяви, че се притеснява някои хора да не помислят, че прави това нарочно.

“Страхувам се, така се уплаших и се надявах никой да не е заснел момента, защото смятам, че това мое падане ще започне да прилича на трик. Дори не знам как стана, беше толкова бързо. Просто имаше конус пред колата ми и аз се спънах в него“, коментира Лоурънс пред журналисти на червения килим.

Тя дори призна, че в навечерието на церемонията е тествала ходенето на високи обувки, облечена с роклята. “Тази година упражнявах качването по стълби, а се спънах в конус. Очевидно не съм в безопасност“, допълни през смях звездата.

Още от гафовете на актрисата вижте ТУК!