Джиджи Хадид изгони жената, която нахлу на шоуто на Chanel

Последното шоу на марката определено беше нестандартно. Дефилето беше структурирано да прилича на покривите на сградите във Франция. Моделите вървяха заедно в различни посоки, докато накрая не се събраха на една тераса, където всички едновременно позираха.

Точно в този момент се появи дама, облечена в дрехи, които наподобяват моделите на Chanel, и се опита да се престори на модел.

Въпреки че тя някакси е успяла да премине през охраната, Джиджи Хадид я спря и я изведе навън. Необичайната ситуация предизвика смеха на публиката, но направи шоуто наистина запомнящо се.

Напоследък за Chanel настъпиха времена на противоречиви оценки. След смъртта на Карл Лагерфелд, модната къща получи остра критика за първата си кампания без “Кайзера”.

За колекцията, която видяхме на последното ревю, също имаше много смесени мнения. Някои критици нарекоха новите дрехи на марката интересни, свежи и младежки. Други, обаче, ги сметнаха за типични и скучни. “Chanel се нуждае от креативен директор с повече wow-фактор. Всичко беше твърде обикновено. Габриел Шанел и Карл Лагерфелд имаха силни характери – от това се нуждае марката”, споделя един критик от Израел.