Джиджи Хадид с дебют на подиума на Victoria’s Secret

Джиджи Хадид ще делфилира за Victoria’s Secret! Тази новина, поднесена на самата Хадид по уникален начин, взриви всички фенове на луксозния бранд за бельо, както и тези на сладката Джиджи.

Супермоделът се е явила на един от кастингите на Victoria’s Secret, мислейки, че тепърва предстои на компетентното жури да прецени дали тя е подходяща за подиума. Но всъщност добрите новини вече са я очаквали. Когато влиза през вратата на кастинга, журито й съобщава, че тя вече е избрана да носи ангелските криле! Щастието и вълнението на звездата са видими и карат дори нас да се усмихнем и да очакваме с нетърпение дебюта й. Особено след като знаем как неведнъж Джиджи е споделяла, че подиума на Victoria’s Secret е най-голямата и смела мечта в кариерата й. Дали обаче я очаква и постоянен договор с модната къща? Това предстои да разберем.

Клип от кастинга може да видите тук:

Джиджи ще има възможността да дефилира в Ню Йорк по време на юбилейното 20-то ревю на Victoria’s Secret, рамо до рамо с някои от най-красивите жени на света. Според запознати, луксозният бранд за бельо приема Хадид под бляскавото си крило с отворени обятия до голяма степен заради разпространилото се в края на лятото писмо на звездата до последователите й в Instagram. В него тя се обръща към тях с молбата да спрат със системния тормоз под формата на купища коментари, гласящи, че е „прекалено дебела за тази индустрия” и я определящи я като „Plus-size модел”. И тъй като във Victoria’s Secret въпроса винаги е бил за това не просто да изглеждаш добре, но и да се чувстваш здрава и уверена в собствената си кожа, няма по-добър начин злобните коментари да бъдат опровергани!

Очакваме с нетърпение шоуто и пожелаваме късмет на Джиджи!