Диетата и тренировките на Майли Сайръс

Майли Сайръс винаги е можела да се похвали с добре оформена фигура и стегнато тяло. Ето как го постига.

Майли сподели секси снимки на себе си по бански от две части, който перфектно разкри добре поддържаното й тяло.

Това ни накара да се зачудим как точно постига зашеметяващия резултат. Ето всичко, което открихме за диетата и тренировките на звездата.

Тя е най-големият фен на пилатеса

Откакто през 2013 певицата пробва пилатес за първи път, тя се превърна в най-големия фен на спорта. Всеки възможен ден прави по минимум 30-минутна тренировка, като опитва да разнообразява възможно най-много рутината си. Толкова е отдадена на спорта, че си е инсталирала и пилатес студио у дома.

Йога, йога и пак йога

В случай, че не й стигне само една тренировка за деня, тя включва и още два часа йога упражнения. Любимият й стил е Аштанга, който се фокусира върху подобряване на силата и дишането.

Фокусът пада върху коремните мускули

Няма как да не сте забелязали пресата на корема й и тънката й талия. Те са резултат от многото упражнения, които специално фокусира върху тази област. Според нея фокусът върху коремната част е изключително важен, защото силните мускули в тази област помагат в много други упражнения.

Майли ни дава един допълнителен съвет да не разчитаме само на тренировките, за да оформим корема си. Тя предлага да се стараем да гълтаме корема си възможно най-силно, колкото можем по-често, което е много добро упражнение за намаляване на обиколката.

Фитнес, който не е точно фитнес

Дори в дните, които няма време или сили за тренировка, певицата не се излежава на дивана. Тя винаги се опитва да вмъква някакъв тип активност през деня – независимо дали ще са танци на сцената, или по-дълга разходка с домашния любимец.

Веган диета без глутен

Като активен защитник на животните, Майли Сайръс се отказа от продуктите с животински произход преди вече пет години и смята, че това я предпазва от много болести, както й от излишното качване на килограми.

Глутенът и лактозата е трябвало да откаже, заради алергията си към тези продукти, но според нея това също играе роля в поддържането на фигурата й.

Без алкохол, цигари или наркотици

Въпреки че Майли е опитала почти всичко от тези категории в миналото, сега тя е напълно трезва. Поп дивата осъзнава, че това също е важен фактор за доброто здраве и оформената фигура.