Директно от подиума – Victoria’s Secret Show 2015!

Ето че отново е онова време от годината! Юбилейното шоу на Victoria’s Secret се проведе снощи в родния град на бранда – Ню Йорк, а днес всички са обхванати от лака еуфория за главозамайващите тоалети, които ангелите смело и уверено разходиха по подиума. Според мнозина, тази година шоуто надминава по пищност, блясък и подготовка всяко друго до сега, което, разбира се, е съвсем разбираемо като се има предвид повода.

Колекцията на Victoria’s Secret е по-шарена, цветна и разнообразна от всякога! Сред свежите цветове, нежни и феерични материи и красиви криле определено изпъкна коледната линия на бранда, в която моделите бяха облечени като зимни снежни ангели. Много блясък и пищност обгръщаха телата на най-красивите жени в модния бизнес, превръщайки всяка една в звезда на подиума.

Бехати Принслу откри шоуто за трета поредна година, вървейки под звуците на песента “Heartbraker” на Пат Бенатар, облечена в костюм и криле с цветовете на дъгата и с изписана над тях думата “LOVE”. Освен ангели-ветерани като Адрияна Лима, Алесандра Амброзио, Бехати Принслу, Джоан Смолс, Лили Алридж, Кандис Суанепул, Лили Доналдсън и Девон Уиндзор, на бляскавата сцена видяхме прекрасните 10 нови попълнения на Victoria’s Secret, Джиджи Хадид и Кендал Дженър, за която стана известно, че ще вземе участие в шоуто едва няколко дни преди самото събитие.

По време на ревюто, публиката имаше възможността да се наслади на изпълненията на The Weeknd, Selena Gomez и Elie Goulding, които изпълниха най-големите си хитове. Ели се включи на мястото на Рияна, след като Рири отмени ангажимента си към бранда тази година заради работа над новия си албум. Лили Алридж имаше честта да представи тазгодишния Fantasy Bra – възможност, която се дава на опитните и заслужили ангели. Напомняме ви, че миналата година, когато шоуто се проведе в Лондон, имаше не един, а цели два Fantasy Bras, които бяха облечени от Адрияна Лима и Алесандра Амброзио.

Представяме ви всички тоалети от Victoria’s Secret Show 2015, както и няколко от любимите си Backstage моменти.

Backstage moments (photos courtesy – VOGUE)

Автор: Преслава Цачева