Дита фон Тийз пусна колекция бельо за майки

Дита фон Тийз продължава да радва почитателите си с колекции бельо. Този път кралицата на бурлеската насочи внимание към стила на младите майки, създавайки страхотни модели специално за тях, за да се чувстват те секси и със самочувствие.

Дита, която все още не е станала майка, обедини сили с компанията Destination Maternity, за да създаде лимитираната колекция, наречена Von Follies. “Удобството и практичността бяха на първо място, когато създавахме моделите“, казва танцьорката.

“Елегантното бельо е много прост начин да създадем моменти на красота и лукс всеки ден. Защо една млада майка да не се чувства прелестна в красиво бельо”, казва тя.

“Колекцията, която създадох с Destination Maternity, улавя духа на ретро блясъка, като същевременно вдъхва увереност и е много практична за ежедневна употреба от една млада майка”, допълва танцьорката.

Освен че е практична, според нас колекцията е изключително изискана и чувствена. Женствен силует, тъмна класическа тоналност, дантела и тюл на точки ще придават шик на младите майки.