Уютна дневна в няколко лесни стъпки

С настъпването на по-хладното време, излежаването на дивана пред телевизора става ежедневие. За да ви помогнем да създадете най – уютна всекидневна, ще ви споделим няколко простички съвета как да се възползвате максимално от вашата дневна и да внесете уют. От меки мебели до завеси за настроение, научете се как да създадете уютна обстановка в хола и да направите вашето пространство по -привлекателно.

Използвайте аромат

Много хора пренебрегват ароматите, а те са изкючително важни. Актуализирането на домашния ви ароматизатор е лесен начин да въведете новия сезон във вашата всекидневна. Атмосферата на стаята ви се идентифицира по аромата и можете да намерите такъв, който да съответства не само на сезона, но и на декора на вашата стая. Изберете богати и топли аромати, съчетаващи бергамот, тамян и кехлибар, за да съответстват на есенния пейзаж.

Наслояване на текстури
Тайната на топла и уютна всекидневна? Наслояването. Няма нищо по -привлекателно в студена вечер, от меки, топли одеала и възглавници в които да потънете и да се сгушите. Изберете комбинация от одеала и възглавници, като небрежно ги нахвърляте по вашия диван. Комбинирайте материи, като например, кожа и вълна, а можете също така да добавите коприна за луксозен ефект.

Сменете завесите

Вместо да променяте целия интериор, можете да замените леките летни завеси с по-тежки през зимата, които моментално ще придадът съвсем друг облик на вашата дневна.

Купи плътна завеса 

Купи декоративна възглавница възел

Купи декоративна възглавница 

Купи дифузер Купи ароматизирана свещ с аромат на сандалово дърво