Достъпен лукс от LingaDore

Бельото е вашата втора кожа, затова никога не пренебрегвайте качествения и естетичен избор на тази част от визията си! Днес в нашата рубрика “shop гид” ви представяме един онлайн магазин, където ще откриете изключително красиво, практично и чувствено бельо, за да бъде стилът ви съвършен.

Дамско Бельо е сайт и магазин на официалния вносител на Lingadore за България. Няма начин да не сте чували за холандската марка, защото тя е известна с луксозно бельо на страхотни цени, изработено от висококачествени материи. Девизът на компанията е “Affordable luxury” (Достъпен лукс).

Колекциите на Lingadore впечатляват с разнообразие от кройки и цветове, носещи усещане за чувствена екстравагантност и модерен привкус. Красиви бродерии и дантели придават шик на бельото.

В постоянно търсене на перфектния монтаж и изработка, LingaDore използва най-иновативните и подходящи материали. Множеството от размери и  интересни модели гарантира, че всяка жена може лесно да открие нещо по вкуса си.

Сайтът www.дамскобельо.bg е разделен на няколко менюта, затова лесно ще се ориентирате в пазаруването. Освен бельо, ще откриете категория домашни дрехи, много колоритни бански костюми и плажна мода , както и разнообразни аксесоари, допълващи вашия избор от дрехи за свободното време.

Онлайн магазинът ще ви изкуши и с модни находки на промоционални цени.

*Не забравяйте да погледнете таблицата с размери на сайта, преди да пазарувате!