Моден дуел с “Другата жена”

Във всички светски сайтове напоследък може да откриете кадри от премиерата на комедията “Другата жена”, където  главни роли имат Кейт Ъптън и Камерън Диас. Дали заради разликата във възрастта, в медиите постояно се водят “тихи” битки между стайлинга на дамите и тяхните физически дадености.

В интервю преди няколко дни самата Камерън сподели, че външният вид на Кейт не я притеснява ни най-малко, въпреки че двете красавици тичаха по плажа, докато снимаха кинолентата.

“Когато снимахме сцените по бански, аз дори не бях тренирала много, но пък изобщо не се притеснявах. В момента се усещам в най-добрата си форма и изобщо не се боя от телата на колежките ми във филма”, коментира Диас.

Решихме да противопоставим стила на красавиците, като им спретнем един моден дуел с техните аутфити от премиерата на лентата в Лос Анджелис, състояла се преди няколко дни. Двете дами бяха избрали супер сексапилни рокли и си струва да поспорим, визията на коя от тях е по-гореща.

Кейт, която е известна с пищните си форми, реши да прикове вниманието със сива рокля на Dolce & Gabbana, от която бюста й буквално преливаше. Тоалетът с декоративни флорални мотиви, бе допълнила от пищни бижута и сексапилни обувки на ток в сребрист нюанс, а косата си бе прибрала в кок.

Въпреки че Камерън е два пъти по-голяма от Кейт, по-нищо не отстъпваше на младата си колежка. Тя блесна с малка черна рокля от сатен на Stella McCartney, също с акцент към деколтето! Косата на Диас бе небрежна, а макиажът поставяше фокус върху устните, които бяха в аленочервен оттенък.

Редактор: Делица Цонева