Как след 45г. и 20 свалени кг. Дрю Баримор заобича тялото си?

През февруари Дрю Баримор качи снима “преди и сега” в Инстаграм и публикацията стана наистина viral! Все пак, под снимка актрисата откровено разказа как се е лекувала от наркомания като тийнейджър и поради това сега най-накрая успява да приеме себе си и начина, по който изглежда – сега, на 45-годишна възраст. 

„Имаше моменти, в които се заключвах в стаята си и плаках. За да изглеждате перфектно, трябва да положите много усилия – трябваше постоянно да съм на диети и да тренирам много. Заради физиката си приличам повече на войник и не мога да променя това“, пише актрисата. – “Ако видите снимки на стройни момичета веднага след раждане- не им вярвайте. Не се сравнявайте с това, което виждате в списанията или на червения килим. “

„Направих изключително трудно нещо: най-накрая се влюбих в тялото си. Отне ми 45 години, за да намеря себе си. Не съм перфектна, но това съм аз. ” Дрю Баримор дължи настоящото си физическо и психическо състояние на треньора Марни Алтън . С нея актрисата свали 20 килограма за три месеца – всичко това за ролята в сериала “Santa Clarita Diet” по Netflix. Алтън основава студиото M / BODY в Лос Анджелис, където сега преподава иновативен метод на обучение, който комбинира упражнения от балет, пилатес и стречинг. Методът се нарича Barre Belle и според треньора помага да се намери баланс между тялото и ума, да станете по-спокойни и в същото време решителни. И Дрю не е единствената, която тренира с Алтън в Холивуд.

Много актриси и модели обичат да комбинират балет с различни спортни дисциплини. Например моделът Джордан Дън обича Barrecore, тренировка, която комбинира упражнения на пилон, балетни движения и високоинтензивни интервални тренировки.

Алекса Чанг взема частни уроци три пъти седмично в Ballet Beautiful – смесица от упражнения и танцови движения. Методът е разработен от бившата звездна танцьорка Мери Хелън Бауърс, която обучи Натали Портман за ролята си в „Черният лебед“ и продължава да обучава модели като Лили Олдридж, Даутцен Крес, Алесандра Амбросио и Марта Хънт.