Дългата до раменете коса е най-актуалния Beauty тренд тази есен

С настъпването на всеки сезон се готвим за появата на нови тенденции в света на модата. Но истината е, че не само дрехите, кройките и цветовете се променят и разнообразяват. Красотата – актуалния грим и прически – също имат своите нови трендове. Както си спомняте, преди известно време омбрето беше страшно актуално, а днес се гледа с леко око като поотминала тенденция. Същото се случи и със синьо-зелените сенки за очи, силния контур на лицето и още много, много други. Тази есен не прави изключение.


Kim Kardashian-West, Aline Weber, Dawn Olivieri

Вече неведнъж сме ви запознавали с предстоящите актуални тенденции при грима с представянето на новите Makeup колекции на любимите си козметични брандове и дизайнери, затова днес решихме да се спрем на най-голямата женска слабост – косата. Да, няма какво да се лъжем! Може да нямаме перфектните сини очи или плътни устни, но косата и грижата за нея зависят изцяло от нас! По всичко личи, че тази есен късата до раменете прическа на нежни и жизнени вълни ще бъде най-актуална, като редица знаменитости вече започнаха да изпробват и експериментират. Цветът няма значение и е по личните предпочитания на всеки, но русото продължава да бъде актуално през зимните месеци поради простата причина, че силно изпъква на фона на традиционни тъмните нюанси. Харесваме този тренд, защото всички сме наясно,че при ниските и понякога доста влажни температури, поддържането на дълга коса може да бъде трудна задача, а обем и жизненост се придава много по-лесно на къса прическа. Освен това с подобна стилизация, раменете и шията са красиво подчертани, а акцента на визията пада върху лицето.


Hanneli Mustaparta, Elizabeth Banks, Jacquelyn Jablonski

Днес подбрахме за вас любимите си предложения за есенен стайлинг, които някой от звездите в Холивуд вече умело демонстрират на червения килим. Сред тях са абсолютни модни диктатори като Ким Кардашиян – Уест, Наоми Кембъл, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Оливия Уайлд и много, много други! А на вас чия прическа ви допада най-много?


Olivia Wilde, Rosie Huntington-Whiteley, Anja Rubik, Naomi Campbell

Автор: Преслава Цачева