Ева Грийн е звездата в луксозния календар на Campari за 2015

Излизането в публичното пространство на календара на италианския алкохолен бранд Campari е едно от най-очакваните събития в края на всяка година. Около подготовката му са ангажирани стотици хора, а подборът на известните личности, които ще красят страниците му през всичките 12 месеца, е особено внимателен. Тази година сме повече от щастливи да видим, че Campari са избрали за своя звезда изящната актриса Ева Грийн.

Календарът на Campari е представлява луксозно издание с колекционерска стойност, на което ще се зарадват само отбран брой щастливци. Годишникът дори не може да бъде закупен. Той се произвежда само в лимитирано количество – 9999 копия и ще бъде раздаден на приятелите на алкохолната напитка по цял свят.

Изборът на Ева Грийн за лице на Campari не ни учудва. Все пак едва ли има някой, на когото лицето на красавицата би омръзнало, дори и ако го вижда през всеки един ден от 2015 година. Това, което прави изданието особено интересно обаче са невероятно цветните фотосесии със строго подбрани теми за всеки месец. Така виждаме Грийн, облечена винаги в задължителното червено (запазената марка на Campari), да се превъплъщава в момиче на късмета, съвременна Жулиета, нежна боксьорка, стилен космонавт, талантлива художничка, барманка, танцьорка от 20-те, богата ездачка и още и още!

Трябва да си признаем, че снимките са всичко това, което сме очаквали от италианския бранд Campari – стилни, интересни и вълнуващи. Всеки един кадър разказва своеобразната история на едно безкрайно забавление. За фотограф тази година е избрана талантливата Джулия Фълъртън-Батън, която създава стилните сцени и улавя неповторимото излъчване на Ева Грийн. Освен това Джулия е и първата жена фотограф, която работи по създаването на календара на Campari.

„Тази  година историите, които фотосесиите разказват, са по-близки до сърцето и същността на Campari от всеки друг път и лично аз се чувствам наистина поласкана, че имам възможност да бъда част от всичко това!” – споделя Грийн.

Други известни красавици, които са били лице на луксозния календар, са Пенелопе Круз, Ума Търман Мила Йовович, Ева Мендес, Олга Куриленко.

Автор: Преслава Цачева