Един по-различен Хелоуин

Въпреки че Вси Светии не е традиционен български празник, той е добър повод да се повеселим и превключим на артистична вълна, сътворявайки интересни идеи у дома. Тази година ни се иска Хелоуин да бъде по-различен, цветен, бляскав и дори романтичен…

Затова сме ви подготвили страхотни предложения за украсата у дома. Вместо типичните тиквени фенери ви предлагаме да оцветите тиквите и да ги украсите с различни елементи като кристали, кабъри и други. Ако търсите по-нежен ефект, може да си направите ваза от тиква (боядисана в романтични нюанси), в която да сложите разкошни цветя. Вижте нагледно още няколко креативни идеи:

Геометричните шарки са страхотно решение за декорация в по-модерен дом! Особено ефектни са тиквите с черно-бели райета, за които може да използвате акрилни бои. А какво ще кажете за декорация с рокаджийски привкус? Няма по-лесен начин, за постигане на това настроение, от поставянето на обикновени кабъри в средата на вертикалните сегменти на всяка една тиква.

Сигурни сме, че тиква с кристали би прилягала страхотно в жилището на всички дами, които обичат лукса и скъпоценните камъни! Ако умеете да творите, лесно може да налепите сами синтетични кристали и мъниста с лепило или силиконов пистолет. Резултатите ще се ослепителни!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Дантелен трик за Хелоуин