Една нова Мариана Попова

Отправяйки поглед към българската музикална сцена, не можем да пропуснем звездното присъствие от страна на Мариана Попова. Съвсем скоро тя представи новия си албум на сцената на Sofia Live Club, озаглавен „Предай нататък”. Самата певица коментира, че за нея това е един „споделен албум”, защото почти всички записани песни са дуети. В новото CD можем да я чуем да си партнира с изпълнители като Орлин Горанов, Дони, Миро, Искрен Пецов, Красимира Иванова, които изпяха с Мариана новите песни в Sofia Live Club. Преливащият от емоции концерт беше вълнуващ и искрен, а харизмата на певицата и обаятелното й сценично присъствие завладяха публиката.

Както подхожда на нов албум, той върви ръка за ръка с нов имидж. На сцената Мариана беше изключително женствена, съчетавайки екстравагантност с елегантна линия. Бялата риза с висока яка и голямо жабо и ефекти по долния ръб на ръкава придават на дивата неочаквано присъствие. В съчетание със двуредното сако имиджът й подсказва умерена строгост и сериозност, която подхожда на нейната силната и земна личност. Новото лице на Мариана коренно се различава от етно-стила, с който я познавахме след излизането на големия и хит „Ти”, както и от романтичния и фееричен имидж от изпълнението на Евровизия, когато тя представи нашата страна с песента „Let me cry”.

Акцентът в представянето на новия албум беше песента „Все така”, изпълнена съвместно с Орлин Горанов. Новият сингъл вече има и видеоклип, който съчетава кадри на различни велики българи в техния момент на триумф, които ни карат да се чувстваме горди с постиженията им. Във видеото виждаме пак новата Мариана – земна и естествена, с имидж, който внушава уют и спокойствие. По този начин фокусът на клипа пада върху всички онези герои, за които ни говори видеото, което е творение на режисьора Николай Скерлев.

Автор: Мартина Петрова