Една различна Виктория Бекъм

Винаги е вълнуващо да видиш една знаменитост, с изграден и характерен стил, от друга гледна точка, нетипична за излъчването й. Точно това постигна екипът на британския Vogue в новия брой за месец август с една красива и интересна фотосесия, чиято главна героиня е Виктория Бекъм.

Дизайнерката е лице на две корици за новия брой на модното списание. Футболната съпруга и модна икона застана пред обектива на известния фотограф Патрик Демаршелие в една уникална фотосесия, наситена в много шик, но и настроение идващо от природата.

Стилистите на модната библия решиха да покажат новите есенните тенденции в една по-различна среда. Прекрасната Виктория позира с атрактивни аутфити в красив двор, а част от асортимента от аксесоари и вещи са градинарски инструменти, количка, ръкавици и прочие.

На един от най-запомнящите се кадри от фотосесията г-жа Бекъм е облечена с лежерен плетен пуловер с овърсайз размери от колекция есен/зима 2014-2015 на Max Mara. Визията е допълнена от атрактивна шапка и гумени ботуши.

Да облечеш шикозната модна икона по този начин е истинско предизвикателство и точно това много ни допада във фотосесията. Самата Виктория разказва, че не се страхува да експериментира с визията си, особено когато работи с истински професионалисти като екипа на британското издание.

Вижте бекстейдж видео, заснето по време на фотосесията с Виктория Бекъм за VOGUE UK: