Ежедневен гардероб от Stradivarius

Съчетаването на градски тип шик и комфорт е необходимост, задължителна за визията на съвременните дами, които живеят на бързи обороти. Испанската марка Stradivarius винаги успява да предложи прекрасни идеи в това отношение, за да бъде гардеробът ни модерен, но и да се чувстваме удобно във всеки един момент от ежедневието си.

Днес ви предлагаме да разгледате пролетният каталог на бранда, където сме сигурни, че ще откриете чудесни идеи за вашия стайлинг. Младежкото звучене се усеща в голяма част от облеклата, където “ученическият” стил се прокрадва като актуална тенденция. Виждаме много къси поли, в съчетание с блузи, пуловери с щампи или жилетки.

Спортно-елегантните комбинации са друга топ тенденция, при която се набляга на изчистените линии и контрастните контури като ефектен детайл в топовете. От Stradivarius са помислили и за работещите момичета. Разкошни ризи в райе, с флорален принт или дълги бели ризи със стога вратовръзка за акцент, може да миксирате с елегантен панталон, къси шорти, пола и блейзер.

При роклите също ще откриете разкошни стрийт вариантни, като модерното каре например в комбинация с кожено яке. Елегантни вечерни модели ще ви помогнат да придадете кокетен вид на аутфита.

Аксесоарите са практични, с възможност да ги съчетавате по различен начин. Палитрата залага на класическа монохромна тоналност и цветни решения в бледо розово, небесно синьо и индиго.

Автор: Делица Цонева