Ежедневен стил от Victoria Beckham

Тази година Виктория Бекъм беше отличена за дизайнер на годината на церемония по раздаването на престижните награди WGSN Global Fashion Awards. Още през пролетта ви показахме интересната й есенна колекция за 2012 година, но днес ще разгледаме моделите от другата, по-достъпна като цени, линия на дизайнерката – Victoria by Victoria Beckham.

Облеклата по-никакъв начин не изненадват с нещо различно – те са семпли, но шикозни, точно в стил г-жа Бекъм. Най-удивителното в нейните колекции е, че тя успява да пречупи по един изключително деликатен и модерен начин, типичните ретро кройки, който ни напомнят модата от времето на нашите баби.

Ученическият стил също е сериозно връхновение за Виктория. Виждаме много рокли и ризи с яки и маншет на ръкавите, плисирани поли до коляното. Кройките в есенно-зимната линия са изчистени, наблюдава се colour-block стилистика, ефектни принтове, моряшки акценти при някои модели, както и предложения от металически материи.

Цветовата палитра е по-пастелна и приглушена, подходяща за студения сезон. Дизайнерката е заложила на охра, пепел от рози, стоманено сиво, индигово, винено червено и класическото черно-бяло.

Автор: Делица Цонева

Виж още:

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк (част 2)

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2013

Модна находка в стил Виктория Бекъм

Виктория Бекъм с нова престижна модна награда

Нека следваме Виктория Бекъм

Жестока комбинация: Вики Бекъм и Карл Лагерфелд!