Ейми Адамс за Max Mara: стил и класа

Носителката на “Златен глобус” Ейми Адамс има много роли в киното, но най-новата й е в модния бранш. Червенокосата красавица стана лице на италианската модна къща Max Mara.

39-годишната актриса засне рекламна кампания за есенно-зимната колекция на бранда, която е озаглавена “Timeless is now” и залага на идеята, че качествената мода носи усещане за безвремие.

За фотосесията Ейми позира пред известния италиански фотограф Марио Соренти. Тя замени своята колежка Дженифър Гарнър, която преди беше лице на марката.

Кампанията акцентира към луксозните модни аксесоари. Фокусът е върху изисканите чанти и шикозни слънчеви очила. На снимките Ейми позира със силен грим, подчертаващ синьо-зелените й очи.

Цялата фотосесия е подчинена на топлата земна палитра, която чудесно кореспондира с червената коса на Адамс. На един от кадрите я виждаме с кафяво палто и красива чанта в керемиден оттенък. На друг позира с бежово палто и аксесоари в същата тоналност. Точно тази елегантна гама поднася по перфектен начин концепцията за непреходните във времето тенденции.