Екзотичният рай на Джордж Клуни

Както обещахме, след като ви показахме дома на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, днес е ред на страхотното имение на Джордж Клуни, който е техен съсед в мексиканския курорт Лос Кабос.

Двете луксозни летни къщи са разположени една до друга, заради близките отношения на звездите и те често прикарват времето си заедно. Домът на Клуни носи същото настроение като този на съседите си. Екзотиката прозира във всеки детайл, а локализираните участъци за почивка и развлечение са много.

В екстериорното пространство виждаме голям басейн, джакузи, външен бар от масивно дърво, стилни сепарета около външна камина. Много тропическа растителност допълва усещането за близост с природата.

Дневната на Джордж е просторна с големи прозорци, които разкриват прекрасна гледка. Масивно дърво, което присъства в голяма част от интериора виждаме и тук, а тоналността е пастелна, създавайки усещане за уют.

Главната баня и спалнята на актьора също са изчистени откъм детайли. Отново присъстват много естествени материали в интериорното обзавеждане.

Джордж има собствена фитнес зала, за да поддържа формата си и личен киносалон в дома си.

Снимки: Björn Wallander за списание Architectural Digest

Автор: Делица Цонева