Елегантен шик и комфорт с Massimo Dutti Fall-Winter 2015/16

След като с удоволствие се насладихме на Pre-fall колекцията на Massimo Dutti, вдъхновена от бохо-шик стила на 70-те, вече нямахме търпение да видим и кадрите от есенно-зимната кампания. Очакването ни, разбира се, си е заслужавало напълно и във всяко едно отношение, защото точно сега, точно тук – в разгара на лятото, изведнъж ни се прииска да смъкнем температурите с няколко градуса! Защото колекцията е невероятна, кампанията – вълнуваща и я искаме на момента, моля…!

Промо снимките красят лицата на очарователната Камерън Ръсел и най-известния мъжки модел в момента – Шон О’Прей, който е известен на аудиторията с участието си в клипа на Тейлър Суифт – Blank Space! Фотографът този път е Марио Тестино, който избира концепцията на вълнуващите снимки, поставяйки Камерън и Шон на ветровития морски бряг, където студения вятър развява косите им, докато двамата уютно се сгушват в топлите плетени пуловери и вълнени якета. Харесваме стилните и елегантни модели, защото са точно това, което търсим за студените дни – лесни за комбиниране и страшно шик! Цветовете, разбира се, се движат в тъмната гама, което е съвсем нормално за есента и зимата, но се разнообразяват от безспорно интересния дизайн, наслагването на различни дължини и умелото напластяване на дрехи.

Испанския бранд залага на винаги актуалната класика черно и бяло, което се допълва от кремавите нюанси на бежовото и сивото, карайки колекцията да изглежда едновременно луксозна, но и достъпна, елегантна, но и комфортно небрежна, съобразена с модните тенденции, но и различна от всичко останало. Акцентът като че ли е върху връхните дрехи, които впечатляват с макси дължини, кожа с косъм, вълна и типичния за бранда строг и изчистен дизайн.

А на вас допада ли ви есенно-зимната колекция на Massimo Dutti?

Автор: Преслава Цачева