Ели Голдинг с лимитирана зимна колекция за MAC Cosmetics

След като славата й стигна до нови върхове след хита Love Me Like You Do, който създаде за филма „50 нюанса сиво”, днес Ели Голдинг е една от безспорно най-успешните жени в музикалната индустрия. Млада, красива и небрежна, британската изпълнителка е гласът на съвременното поколение в модния свят като все повече брандове са заинтересовани от колаборация с нея. Козметичния гигант MAC не прави изключение.

Само преди няколко дни, Ели оповести в социалните мрежи бъдещата си работа с MAC, която ще приеме формата на собствена линия зимни гримове. Продуктите ще носят името MAC Ellie Goulding Winter 2015-2016 makeup Collection и ще включва доста голям диапазон от продукти, които ще помогнат на всяка жена да се превърне в център на вниманието. Типично за Ели и нейната естествена сладникава красота, линията гримове се движи в гамата на nude, прасковените и бежовите нюанси. Впечатляващ обаче е вида на козметичните продукти – луксозни черни опаковки, които изглеждат като истинско бижу в ръцете на своята притежателка, украсени от златистите инициали на Голдинг. Разбира се, както сигурно вече сте предположили, Beauty линията на известната изпълнителка ще бъде лимитирана и само най-бързите от вас ще могат да се докоснат до красивите тонове.

Колекцията ще се появи в онлайн бутика на MAC на 14 декември, както и в лицензираните магазини на бранда по целия свят на 17 декември. Затова, ако си харесате някой продукт, съветваме ви да побързате! Ето какво ще включва MAC Ellie Goulding Winter 2015-2016 makeup Collection: Озаряваща пудра с два нюанса MAC Ellie Goulding, MAC Ellie Goulding Lustre Drops, Вечерна палитра сенки за очи MAC Ellie Goulding с 5 различни нюанса, както и Дневна палитра сенки за очи, отново с 5 нюанса, Луксозен молив за вежди MAC Ellie Goulding, Дълготраен молив за устни MAC Ellie Goulding в два нюанса, Червило MAC Ellie Goulding в два нюанса, Бялсък за устни MAC Ellie Goulding, спирала MAC Haute & Naughty, изкуствени мигли MAC Ellie Goulding в опаковки с 20 или 30 броя и четки за грим MAC Ellie Goulding.