Ема Уотсън говори за устойчивата мода в новия брой на Vogue

Виж Галерията 16 Снимки

Ема Уотсън е кавър звездата на мартенския брой на австралийския VOGUE и специален гост редактор.

В този брой основното внимание е насочено към зеления начин на живот във всяка една област от лайфстайла на човека. Разговорите с Емма за устойчивата мода отвориха един изцяло нов коридор, по който да поеме списанието, и темата на броя “Проектиране на бъдещето“ го доказва.

„Толкова съм горда от това. Edwina McCann, благодаря ти, че направи реалност моите редакторски мечти.“, написа в социалните мрежи очарователната актриса. От своя страна главната редакторка на VOGUE Австралия сподели: „Благодарим на нашия невероятен гост редактор Емма Уотсън за отстояваната позиция, относно устойчивата мода, за това, че ни постави на един изцяло нов и положителен път и за това, че предизвика всички ни да помислим за нашето въздействие върху планетата. Работата с теб беше толкова вдъхновяваща.“

Ето и редакторското писмо на Емма Уотсън.
След цяла година, атакувана от притеснителни новини, явно 2018 е повратната точка, от която ще започне значителната промяна за нашата планета. Заглушените гласове стават все по-силни, а медийте все по-често насочват светлините си към хора, групи и организации, които апелират към трансформация. Следващите страници в този брой „Проектиране на бъдещето“, са част от това преобразуване.
Думата „промяна“ може да бъде смущаваща, изпълнена с очаквания за резултати и страхове от провал. Затова искам да ви предложа нещо: както капитанът управлява кораба с руля и само един негов жест на завъртане на колелото в друга посока, драстично променя хода на лодката, така можем и ние да променим хода на нашите действия във всеки един момент.  Искам да предизвикам всеки един от вас, след като прочете този брой, да направи крачка към малка промяна, защото малките постъпления правят големите промени. Благодаря ти, VOGUE Австралия, затова, че ми позволи тази платформа, чрез която можах да изкажа и споделя истории и движения, които поддържам. Благодаря ти, Peter Lindbergh, за прецизното око и така радостната фотосесия. Благодаря на всички сътрудници, затова, че нададохте глас и споделихте своите виждания. И накрая, благодаря на всеки, който ще си вземе този брой и ще го прочете. Вие сте най-голямото парче от пъзела на нашето глобално благополучие. Присъединете се към мен с една малка промяна.

Цялата фотосесия можете да видите в нашата галерия.

Фотограф: Peter Lindbergh
Стилист: Hannes Hetta

Автор: Марина Делева