Ема Уотсън – романтичното лице на Lancôme

Още през лятото излезе информация в медиите, че Ема Уотсън ще е новото рекламно лице на козметичната компания Lancôme. След като тя промотира новия парфюм на бранда – Trésor Midnight Rose, сега можем да я видим и в кампания за линията червила Rouge In Love, която е насочена към младите.

Съвсем скоро излязоха и снимките от рекламната фотосесия, която е супер интересна и нестандартна. Част от кадрите са обработени на Photo shop с ефектни графични филтри. Ема е взела участие в разработването на серията, която включва 24 разновидности на цветовата палитра.

Генералният директор на Ланком Юсеф Наби обяснява, че целта на марката е да докаже, че младото поколение, което е по-заинтересовано от гланца за устни, може да се осмели да носи и червило. Според Наби причината младите дами да избягват червилото като козметичен продукт е, че неговата консистенция традиционно се смята за по-тежка. Затова от компанията са наблегнали на формула, която е лека, но интензивна като нюанси.

„Когато бях по-малка, залагах на естествения вид и цвят на устните си, но сега обичам да експериментирам с различни на цвят червила. Изключително важно е всяка жена да открие своя нюанс, за да се чувства неотразима!”, споделя самата Ема.

Автор: Делица Цонева