Еротичният календар на Кели Брук пак спира дъха!

Всяка година Кели Брук пуска свой календар, който почитателите й очакват с интерес. Официалният календар за 2014 година вече е готов, а кадри от него се появиха из онлайн пространството, затова ви предлагаме да го видите и да му се полюбувате.

Британската красавица с пищни форми е една от любимките на мъжката аудитория. Без капка свян, тя отново показва своята знойна фигура, знаейки, че закръглените й форми впечатляват повечето представители на силния пол.

Известният модел на бельо и актриса е заложила на изпепеляващ сексапил за новия си календар. На кадрите тя позира с изкусително бельо в черно или екрю. Стайлингът естествено е предимно съставен от сутиени, бикини, корсети, жартиери и чорапи! Материите са секси: тюл, дантела или сатен. Високи чизми допълват горещото настроение!

На много от снимките Кели позира грациозно излегнала се на диван, легло или похотливо приседнала на стъклена маса. Като цяло фотосесията не се нуждае от много приказки, затова просто й се насладете, ако сте любители на пищните женствени извивки!

Автор: Делица Цонева